domingo, 4 de diciembre de 2011

Acta assemblea 04/12/2011

Ordre del dia:
Comissió sanitat
Asociación Desempleados Ripollet
Torn obert


Comissió sanitat
Dimarts passat, a la reunió de sanitat, vàries companyes van poder contactar amb el Dr. Castillejos. Els hi va estar explicant la situació actual que viu ell de més a prop i es va comprometre a participar a la xerrada sobre sanitat que la comissió està organitzant.  Per qüestions d'horaris, la xerrada s'aplaça al 19 de Desembre a les 19h. al Centre Cultural. Diumenge vinent les companyes ens faran arribar els cartells per er difusió de la xerrada. 

Asociación Desempleados Ripollet
Alguns companys de l'associació van estar ahir dissabte, fent difusió de la manifestació amb una paradeta al davant del Parc dels Mestres. Es valora positivament l'experiència, ja que encara que no hi va anar moltissima gent, diversos veïns del poble es van anar acostant per informar-se. El cap de setmana vinent hi tornaran a ser per repartir informació i fer difusió. Finalment, s'ha decidit fer la manifestació dissabte 17 de desembre, ja que així més persones hi podran assistir. Qui pugui i vulgui encartellar, a partir de dimarts els cartells estaran disponibles per recollir-los a l'escola d'adults. Diumenge vinent es repartiran també alguns a l'assemblea. 



Torn obert de paraula
Des de la cooperativa integral catalana volen muntar un hort a Cerdanyola del Vallès, ahir van reunir-se per anar a veure el terreny, però no van poder contactar amb la persona de contacte. Dissabte que ve han tornar a quedar.
Divendres 16 de desembre a Terrassa hi ha una manifestació pel dret a la vivenda digna. Us enllacem directament a l'esdeveniment del facebook.
Ahir a Barcelona hi va haver un acte de protesta a Plaça Catalunya, en contra de la pista de gel que han posat a la plaça i que ha promocionat l'ajuntament de Barcelona. La pista de hielo de plaza Catalunya se estrena con cordón policial. El Mundo.
Es comenta que a Càritas de Ripollet, van moltes persones que estan a l'atur per buscar menjar. Es podria fer difusió allà també divendres per la manifestació del dia 17 de desembre. 
De cara a buscar un lloc tancat per fer les assemblees a l'hivern, una companya comenta que parlarà amb l'associació de veïns de Can Vargas, ja que manté contacte amb ells i podria ser que ens deixessin un lloc.
Queden només dues assemblees abans de vacances, la del diumenge 11 i la del 18. Continuem quedant a les 19h.  







No hay comentarios:

Publicar un comentario