domingo, 11 de diciembre de 2011

Acta assemblea 11/12/2011

Ordre del dia:
Comissió sanitat
Asociación Desempleados Ripollet
Assemblea General 17D
Torn Obert


 
Comissió sanitat
Aquesta setmana amb motiu de les festes no hi ha hagut reunió. La propera serà aquest dimarts. Recorden la xerrada que hi haurà el dia 19 de desembre a les 19h. al centre cultural. Quan el cartell estigui acabat s'enviarà a la Revista de Ripollet. Dimecres dia 14 s'ha quedat a les 10h. del matí al Parc dels Mestres per encartellar. 

Asociación Desempleados Ripollet
Alguns companys porten tota la setmana repartint informació de la manifestació del dia 17, tant per la INEM, al mercat o amb el megàfon des del cotxe pels carrers del poble. Es reparteixen els cartells per a que la gent pugui anar encartellant durant la setmana. Es comenta que a Ràdio Ripollet es farà difusió i s'ha fet un escrit per a la Revista de Ripollet. Es llegeix l'escrit i s'aprova. 

"Asociación de Desempleados (AD)

Hemos tomado la decisión de manifestarnos pacíficamente el próximo sábado 17 de Diciembre a las 10h, para que el ayuntamiento, como máximo regidor del municipio de Ripollet, tome medidas respecto a la precaria situación en la que se encuentran casi 4.000 vecinos/as de Ripollet, y hacer saber que el problema también va con ellos. No pensamos quedarnos en casa viendo como nos están arruinando las vidas, mientras otros se llenan sus bolsillos a nuestra costa. Exigimos al alcalde y sus regidores que tengan en cuenta a los habitantes de Ripollet en paro para obras públicas, en vez de contratar empresas de otros municipios.
Tenemos 4.000 razones para seguir luchando.
Os esperamos el 17 de Diciembre a las 10h en la Plaça Pere Quart."

Es queda per dissabte 17 a les 9.30h. a la Plaça Pere Quart per a totes les persones que puguin anar abans a preparar pancartes. Tornem a enllaçar també amb l'event al facebook: Manifestación contra el desempleo 17D

Assemblea General 17D
Dissabte dia 17 de desembre a les 17h. de la tarda a Plaça Catalunya hi ha convocada una Assemblea General per a totes aquelles persones que hi puguin assistir. Hi haurà un punt a la propera assemblea de Ripollet per veure quins temes s'han parlat. 

Torn Obert de paraula
Una companya comenta que ha estat llegint el blog de l'Enric Duran i que hi ha coses prou interessants. Es proposa llegir el blog. Hi ha un manifest que es pot signar i ens convida a fer-hi un cop d'ull. El blog és http://www.enricduran.cat/    i el manifest es troba aqui  http://derechoderebelion.net/






No hay comentarios:

Publicar un comentario