domingo, 22 de enero de 2012

Acta assemblea 22/01/2012

Ordre del dia:
Trobada d'Assemblees del Vallès Occidental
Cassolada mensual
Sanitat
Asociación Desempleados Ripollet
Assemblea
Torn Obert



Trobada d'Assemblees del Vallès Occidental
 El passat diumenge 15 de gener es va fer a Cerdanyola del Vallès la trobada d'assemblees del vallès occidental. Alguns dels companys que hi van anar han explicat de què es va parlar i dels acords que es van portar a terme. El tema fonamental de la trobada era arribar a crear una Coordinadora del vallès occidental. 

Enllacem a l'acta de la trobada al blog de l'assemblea de Cerdanyola :

Es passa també una enquesta que s'ha el·laborat per saber l'estat i el funcionament de totes les assemblees i que servirà també per veure de quina forma estructurarem la coordinació.

Finalment, es recorda que la propera Trobada d'Assemblees del Vallès serà diumenge 12 de febrer a les 11.30h. a la plaça de l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

Cassolada mensual
 A la darrera assemblea es va parlar de fer una cassolada mensual per tal de tornar a cridar l'atenció de la gent. Es comenta que potser si som tan pocs, potser és com "desprestigiar" a l'assemblea i es proposa fer altres accions per tal que ens vegin, com repartir octavilles, posar una tauleta a la Rambla, utilizar el megàfon, música reivindicativa, etc. Per a la propera assemblea, portar propostes concretes.

Sanitat
El proper dissabte 28 de gener a Barcelona hi ha una Trobada de Sanitat: 
Al febrer hi haurà una xerrada sobre sanitat a Cerdanyola, igual que vam fer a Ripollet el passat desembre. Més endavant confirmaran la data i el lloc. La xerrada que es va fer a Ripollet es va gravar en vídeo. Quan tinguem les autoritzacions els penjarem al blog. 

Asociación Desempleados Ripollet
Demà dilluns 23 a les 19h. al centre cultural es trobaran per finalitzar tots els formularis per consolidar-se com a entitat. Tothom que hi vulgui participar, està convidat. 
Van fer una entrevista a Ràdio Ripollet. 
Es comenten un parell d'accions que volen portar endavant durant aquest any. La primera és que hi hagi més transparència al Patronat Municipal d'Ocupació. Moltes vegades surten ofertes de feina i a les poques hores, quan la gent s'apropa, els hi comenten que les places ja han estat ocupades. Es vol que realment es vegi on van a parar aquestes places. La segona proposta que tenen és que hi hagi un reciclatge per a la gent parada del poble. Volen posar-se en contacte amb els Centres de Formació Professional per poder arribar a algun acord i veure si és viable la proposta. 

Assemblea
A partir d'ara, les assemblees es portaran a terme a les 20h. a l'associació de veïns de Can Vargas!!! Es farà la difusió aquesta setmana per a que tothom pugui assebentar-se del canvi. 

Torn Obert
- Proposta de fer alguna performance algun dia pels carrers del poble. S'anirà parlant a les properes assemblees.
- Fer cartells per enganxar pel carrer ara que canviem el lloc i l'hora de trobada.
- Hem de fer un fons comú per a comprar material que vagi fent falta, com fulls per fer fotocòpies, etc.
- Un company comenta que a Ripollet hi ha 140 pisos buits que s'estan pagant amb diners públics. Des d'un partit polític del poble es començarà a fer pressió per veure què passa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario