martes, 31 de enero de 2012

Acta assemblea 29/01/2012

Ordre del dia:
Sanitat
Asociación Desempleados Ripollet
Difusió assemblea
Banc del Temps
Torn Obert



Sanitat
Trobada de Sanitat del dissabte 28
Els companys que van assistir comenten que hi va haver molta participació, tant de gent que forma part del sistema sanitari, com usuaris/es del mateix. Durant la trobada es van fer tallers per trobar un objectiu comú:
- Re- pago
- Preparació propera trobada
- Fer un mapa del territori i veure com estan vinculats els diferents grups.
Es vol crear un manifest i fer accions. S'han creat grups de treball:
- Grup d'investigació
- Grup d'accions
- Grup d'el·laboració del manifest
- Grup de comunicació
Les persones que hi van anar van haver de marxar cap a la manifestació abans de que es poguès decidir el dia de la propera trobada. Es posaran en contacte amb ells properament.
Manifestació dissabte 28 pl. Catalunya
Es valora positivament la quantitat de persones que hi van assistir malgrat la poca difusió que es troba que hi va haver. Es comenta que els mitjans de comunicació han fet molt poc resó i que com sempre, el nombre de persones és molt diferent segons la persona que parla. Segons els organitzadors hi van participar unes 150.000 persones. Segons la policia uns 20.000.
Xerrada Sanitat
El 14 de Febrer a Cerdanyola hi ha organitzada una xerrada sobre sanitat, amb la mateixa temàtica de la que es va organitzar a Ripollet. Es farà a l'Ateneu de Cerdanyola.


Asociación Desempleados Ripollet
A partir d'ara, les assemblees d'aturats seran els dissabtes de 11h a 13h. al Centre Cultural.
Han de recollir 33,60€ per a legalitzar l'associació.
Comenten que no volen perdre el contacte amb ninguna de les persones que s'apropa al centre cultural per saber què volen fer, i prenen dades de contacte per a poder enviar sempre informació de properes accions.

Difusió assemblea
Unes companyes proposen un model d'octavetes per a repartir. Es comenta la informació i es decideix modificar algun punt.
S'acorda quedar un dissabte al matí i un dimecres (dia de mercat municipal) al mes per a fer difusió. També s'encartellarà, però en comptes de quedar com sempre en un dia concret i encartellar tot el poble, cada diumenge es portaran cartells i cadascú anirà agafant i enganxant quan pugui per les diferents zones del poble. Així ens evitem fer una gran feinada i que al dia següent estigui tot tret, com ha passat alguna vegada.
Surt també la proposta d'anar amb el cotxe amb un megàfon explicant quan i on ens reunim.
El primer dissabte que es proposa és el dia 25.  Es faran torns de 12h a 14h per a repartir les octavetes.

Banc del Temps
Unes companyes comenten que el Banc del Temps de Ripollet ha deixat de funcionar. Es proposa investigar una mica sobre per què no continua i si és per manca de recursos, etc. mirar si a l'assemblea li interessaria fer-se càrrec. Potser és per una qüestió de població o de manca d'informació. Aquestes companyes es posaran en contacte amb l'associació de veïns que el gestionava per explicar-nos una mica la situació.

Torn obert de paraula
Es parla sobre el pacte fiscal.
Es comenta que el proper taller de comunicació (l'anterior va ser fa un parell de setmanes a Cerdanyola) es pogués fer a Ripollet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario