lunes, 28 de noviembre de 2011

Acta assemblea 27/11/2011

Ordre del dia:
Comissió sanitat
Asociación Desempleados Ripollet
Trobada d'associacions
Continuitat de l'assemblea
Torn Obert


Comissió sanitat
Dimarts vàries companyes de la comissió de sanitat de Ripollet van anar a la reunió de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública. Van comentar les propostes que van sorgir a l'anterior assemblea. Es va veure bé lo de fer un manifest i ara s'ha començat a fer un esborrany. S'ha de pensar si es dóna en mà o si es deixa als CAP's. Es vol parlar, tant amb Castillejos com amb Osuna, dos metges prou coneguts del nostre municipi per veure si ens podrien donar suport, tant pel manifest com en el cas de fer alguna xerrada. Es vol anar directament pels barris, AMPA's d'escoles i associacions per poder explicar la situació actual de la sanitat pública i d'aquesta manera intentar aconseguir que més gent es sumi i sigui conscient de la realitat en què ens trobem. 
Dilluns dia 28, a les 18.30h. a l'escola d'adults, hi ha programada una xerrada sobre la nutrició. Aula 6.
Dimecres dia 14 de desembre a les 19h. hi ha programada una xerrada sobre sanitat al centre cultural. 
El tema de l'ocupació a alguns dels CAP's encara no pren força. Algun company comenta que així potser molestem als usuaris. Surten propostes com per exemple, organitzar tota una jornada en defensa dels serveis públics i intentar involucrar a altres associacions del poble, com per exemple, activitats per als infants gestionades per algun esplai, alguna cercavila, grups de teatre que hi participin, menjar popular i finalment un café tertúlia sobre el tema. També es proposa que dimecres i divendres que són els dies de mercat a Ripollet i Cerdanyola es faci algun show teatral sobre el tema. 

Asociación Desempleados Ripollet
Mica en mica, l'associació va prenent força. Alguns companys estaran aquesta setmana a la porta de l'INEM de Ripollet per repartir informació. Una de les propostes que des de l'associació es fa, com a exemple, és que per a les obres municipals es contractin empreses i treballadors del poble. A Ripollet som sobre 3.900 parats actualment. 
S'està creant un event per sortir el carrer el proper 15 de desembre.  Quan es tingui més informació es farà públic.
Informació de contacte:
Blog: asderipollet.wordpress.com
Correu: asderipollet@gmail.com

Trobada d'associacions
Aquesta tarda de diumenge hi ha hagut la trobada d'associacions de Ripollet al Parc Rizal. En comú han comentat la dificultat de que la gent es comprometi per a participar i assistir a les associacions i als actes que aquestes fan. Gràcies al projecte de la Open Roulotte, alguns companys han pogut parlar a travès de la ràdio. S'ha parlat de la necessitat de coordinar accions i de fer trobades periòdiques entre les associacions. Les associacions presents a la trobada han estat Asociación de Desempleados de Ripollet, Grupo de Mujeres Musulmanas, Vecinos del Barrio del Parque Rizal, Escuela el Martinet, Patins Solidaris, Grup d'Escacs, Cosir i Xerrar i l'Associació per la fibromiàlgia i fatiga crònica. 

Continuitat de l'assemblea
Com ja es va parlar a l'anterior assemblea, es torna a treure el punt de continuar o no amb l'assemblea. Vàries persones comenten el seu parer sobre el tema, des de començar a funcionar més per comissions i fer assemblea cada 15 dies, com fer-ne una cada mes, no separar-nos per no perdre força, etc. 
Finalment, per votació, les assemblees continuaran cada diumenge, encara que a partir d'ara començaran a les 19h de la tarda. També es buscarà algun lloc tancat de cara a l'hivern. Es proposa també de fer una vegada al mes una caçerolada, ja que alguns companys comenten que encara hi ha gent que no sap que ens trobem o que pensa que ja no ho fem. 

Torn Obert de paraula
Es continua comentant l'acció d'encartellar per Ripollet quan volem organitzar alguna cosa. No sabem perquè, però, encara que la resta de cartells permaneixen, els cartells vinculats amb l'assemblea d'indignats sempre desapareixen. Per aquesta raó es proposa que a partir d'ara els repartim personalment, els donem directament a entitats, els enviem a la Revista de Ripollet o que demanem permís a comerciants per enganxar-los a botigues.



No hay comentarios:

Publicar un comentario