domingo, 12 de febrero de 2012

Acta assemblea 12/02/2012

Ordre del dia:
Sanitat
Asociación Desempleados Ripollet
Trobada d'assemblees del Vallès Occidental
Banc del Temps
Torn Obert
 


Sanitat
S'ha creat al facebook un "evento" per fer difusió de l'acció a la rúa de Ripollet. L'acció es farà conjuntament des de les assemblees de Ripollet i Cerdanyola. El link per accedir és el següent: 

Dimarts dia 14 s'acabarà de concretar a la reunió de la plataforma en defensa de la Sanitat Pública l'hora i el lloc per trobar-nos.

Asociación Desempleados Ripollet
Encara no han pogut constituïr-se com a entitat per problemes amb els papers, es continuarà buscant la manera de poder fer-ho. Es comença a parlar d'una acció conjunta entre els municipis de Cerdanyola i Ripollet de cara al mes vinent. Més endavant es concretarà. 

Trobada d'assemblees del Vallès Occidental
Aquest mateix matí s'ha fet la trobada d'assemblees a Barberà del Vallès. Com a informacions destacades, comentar que es comença a parlar del 15M per a l'aniversari del naixement d'aquest moviment. S'ha fet també una valoració de la coordinació que s'està portant a terme. S'ha creat un grup de treball per a organitzar la  propera acció que es farà com a vallès occidental i que es portarà a terme a Badia del Vallès el proper 25 de Febrer. La propera trobada es farà a Viladecavalls, a Can Tries a la Plaça de la resistència el 17 de Març a les 12 a.m. 

Banc del Temps
Es confirma la informació referent a que el Banc del Temps de Ripollet no ha funcionat i es llegeix el mail que hem rebut des de la gestora de l'associació de veïns de Can Mas. S'acorda que es comentarà a la persona amb qui s'ha contactat si pot venir a alguna assemblea per parlar del tema. 

Torn Obert
Octavetes per a la difusió: la informació que teníem ja s'ha publicat a la Revista de Ripollet. Es comenta que ara ja si que podem fer-les però posant que extreiem la informació referent a l'alcalde de la mateixa revista, per no tenir problemes. 

Difusió del dia 25: s'havia quedat pel dia 25 per fer difusió al poble, però és el mateix dia de la propera trobada d'assemblees del vallès, així que es proposa canviar-lo. A més a més, els aturats tenen assemblea. S'haurà d'acordar un altre dia. 
Sant Jordi: posar una paradeta a la Rambla per al dia de Sant Jordi. Durant aquesta setmana es contactarà amb el Centre Cultural per saber si s'ha de ser una entitat per a poder tenir un lloc. Si és així, contactarem amb entitats del poble. Des d'ara, sempre hi haurà un punt a l'ordre del dia per parlar del tema i preparar-ho amb temps i força. Es comenta que a part de les octavetes que es poden anar repartint a la gent, a la paradeta hi poden haver articles, alternatives concretes (triodos bank, cooperativa integral catalana, som lo que sembrem, som energia....) i també si hi arribem a temps, fer molta difusió del Banc del Temps si la iniciativa continua endavant. 

Consulta Popular: es comenta que avui a la trobada d'assemblea s'ha parlat d'un nou projecte que està prenent forma de consulta popular. Un membre de l'assemblea comenta que té informació i la portarà el proper dia. 

Manifestació 19 de Febrer: el dia 19 de Febrer hi ha convocada una manifestació per Comissions Obreres i UGT. Una companya comenta que cap assemblea ha manifestat que hi participarà. 

Es parla de la situació actual del moviment, no tan sols al poble sinò en general. Sembla que ara la gent està molt parada, quan a més a més, estem visquent molts canvis (PP al poder, Reforma Laboral...). Es comenta que encara que sembli que l'hivern té poca importància, la gent és molt còmoda, però que aquest any tot tornarà a esclatar, potser amb més força que l'any anterior. Que el moviment del 15M, dels indignats, està servint per crear xarxes molt fortes, per a crear tota la base que aguantarà aquesta situació que esclatarà. Hi ha moltes associacions, entitats, que existien des de ja fa anys, i que gràcies a aquest moviment estan arribant a més gent i s'estan relacionant amb altres associacions i entitats.







No hay comentarios:

Publicar un comentario