lunes, 27 de febrero de 2012

Acta assemblea 26/02/2012

Ordre del dia:
Sanitat
Associació Aturats/des Ripollet-Cerdanyola
TMB
Xerrada Reforma Laboral
Torn Obert 


Sanitat
Aquesta setmana no s'han trobat els de la Plataforma, ja que dilluns hi va haver coordinació a Sabadell. Comenten que el 10 de Març es presentarà públicament la Iniciativa Penal Popular. Adjuntem un link amb l'entrevista que es va fer a Antoni Barbarà Molina.

Associació Aturats/des Ripollet-Cerdanyola
Ahir a l'assemblea d'aturats van assistir diversos membres de l'assemblea 15M de Cerdanyola i s'ha parlat de començar a unir forces i a funcionar de manera conjunta. 
Hi ha convocada una manifestació conjunta de les dues poblacions el dia 24 de Març a les 12a.m.. Més endavant publicarem el cartell amb tota la informació. S'enviarà l'informació també a totes les associacions i entitats. 
El dia 7 de Març es vol fer una roda de premsa a Cerdanyola per a les revistes de les dues poblacions. Es concretarà més endavant l'hora. 
Dimecres dia 29 de Febrer s'ha quedat a les 18h. al Centre Cultural de Ripollet per a preparar-ho tot. 
Aquesta setmana ha sortit publicat a la Revista de Ripollet una entrevista a dos dels membres de l'associació. ENTREVISTA

TMB
Avui s'ha desconvocat la vaga de metro que hi havia prevista. Els conductors d'autobús es reuneixen aquesta nit per decidir si continuen amb la convocatòria o també la desconvoquen. Estarem atentes i si continua convocada, parlarem per sumar-nos a alguna de les iniciatives que es portaran a terme durant aquests dies. 

Xerrada Reforma Laboral
Alguns companys i companyes van assistir a l'assemblea general de Cerdanyola d'aquesta setmana. Un dels punts va ser parlar d'una xerrada que es vol organitzar a partir del tema de la Reforma Laboral. En una primera estona, es parlarà informativament sobre aquest tema, per desprès, acabar amb una mena de debat, pluja d'idees... on tothom pugui donar propostes. S'ha creat un grup de treball per aprofondir en el tema. Una companya de Ripollet en formarà part. En aquesta xerrada es vol convidar a representants de tots els sindicats, que puguin venir deixant a un costat les segles del seu sindicat i parlar i opinar com a persones individuals. 

Torn Obert 
El proper dia de difusió serà diumenge 25 de Març, coincidint amb la Fira dels Horts que es portarà a terme al nostre municipi. Es revisen les octavetes i per a l'assemblea de la setmana vinent, tothom ha de portar frases concretes que es volen posar per votar-les i triar les definitives. 

Per a Sant Jordi, continuem posant-nos en contacte amb diferents entitats per tal de tenir un lloc on posar-nos a la Rambla. 

El company que va venir per parlar sobre el tema del Banc del Temps ha enviat molta informació útil. Les companyes que treballen en això continuen informant-se i treballant. 

Es començarà a crear un llistat amb mails de contacte de totes les associacions i entitats de Ripollet, ja que no es troben a cap lloc totes les dades actualitzades. 

Dimecres 29 a les 18.30h de la tarda hi ha programada una xerrada amb el títol de "L'alimentació, una gestió a nivell global", a càrrec de Gustavo Duch. Serà a l'aula 6 de l'escola d'adults.

No hay comentarios:

Publicar un comentario