martes, 17 de abril de 2012

Acta Assemblea 15/04/2012

Ordre del dia
Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública
Sant Jordi a la Rambla
Marxa Vallès Occidental
Torn Obert
 Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública
Es recorda que el proper divendres dia 20 d'Abril es farà l'acte de presentació de la IPP a Cerdanyola. Serà a les 19h. a l'Ateneu. Aqui teniu el cartell.
S'ha quedat dimecres dia 18 a les 10h. del matí per repartir informació sobre l'acte a la Plaça Pere Quart. 

Sant Jordi a la Rambla
Diumenge vinent, dia 22 d'Abril tal i com es va parlar a assemblees anteriors, es vol posar una taula a la Rambla per a repartir informació aprofitant la celebració al municipi de la festa de Sant Jordi. 
Acabem de decidir de quines informacions volem fer difusió i quines activitats es faran durant el dia. 
S'estableixen torns durant tot el matí. 

Marxa Vallès Occidental
Cada cop queden menys dies i l'itinerari de la marxa s'ha acabat establint. Aquest dissabte a la trobada d'assemblees es parlarà extensament sobre el tema, però de moment ja sabem els dies que la marxa passarà per Ripollet. Encara que queda temps, es planteja la qüestió de començar a pensar en els dies que hi seràn al poble i resoldre dubtes, sobre on dormiran, com organitzarem el sopar,com s'estructurarà l'assemblea, qui els rebrà, etc. Surten propostes que s'acabaran de parlar aquest dissabte i que a les assemblees següents es continuaran tractant. Us deixem el cartell de la marxa.


Torn Obert
Es recorda que aquest dissabte dia 21 hi ha la següent trobada d'assemblees del Vallès Occidental a la Floresta.
Es passa la gestió del correu de l'assemblea a una altra persona. 
Una companya va estar dissabte passat dia 14 a Barcelona, a la concentració que van convocar les Favb's. Ens parla del discurs que va fer Carlos Jiménez Villarejo, ex-fiscal anti-corrupció. Enllacem aqui el video d'aquest moment. 

Un company fa la proposta de fer un videofòrum a Assemblea Ripollet. Tothom està d'acord. A assemblees següents es reprendrà el tema. 
Una companya recorda que estan recollint escrits per a l'aniversari del 15M i que ja han començat a rebre alguns. Tornem a posar aqui la crida que es va fer:
D'AQUI A POC EL MOVIMENT CELEBRA EL SEU PRIMER ANY D'EXISTÈNCIA. PER COMMEMORAR-LO, VOLEM FER UN RECULL D'IMATGES, VIDEOS, RETALLS DE REVISTES I TEXTOS. US CONVIDEM A PARTICIPAR EN AQUEST PROJECTE! ENS AGRADARIA QUE US ENGRESQUEU A ENVIAR TOT EL QUE VOLGUEU:
- IMATGES/VIDEOS
- RETALLS DE PREMSA
- I EL MÉS IMPORTANT, TEXTOS EXPLICANT QUÈ HA SUPOSAT PER A VOSALTRES EL MOVIMENT 15M

SI PODEU ENS HO ENVIEU AL MAIL (assemblearipollet@hotmail.es) O ELS DIUMENGES A LES 20H. A L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE CAN VARGAS (c/Federico García Lorca, nº5) (A PARTIR DEL DIA 13 DE MAIG TORNAREM A LA PLAÇA PERE QUART)

MOLTES GRÀCIES! ESPEREM QUE AMB EL MATERIAL QUE PORTEU POGUEM CREAR UN PROJECTE QUE AGRADI A TOTHOM. SOM-HI!!
Ha vingut avui també un company del 15M de Mallorca, que ens ha explicat una mica com està la situació actual allà. Una de les lluites que porten és per la llengua catalana, lluita que està prenent força sobretot als instituts. Aqui teniu la pàgina del facebook de Enllaçats pel català. Aquest dissabte hi haurà una marxa de xeremiers que anirà des de Inca fins a Palma. Ens explica també l'explotació que estan patint els treballadors del sector serveis i que un 50% dels joves estan a l'atur. Finalment, ens explica el cas amb el què ara estan movilitzant a més persones, que és la construcció d'un macrohotel a una zona protegida. Aqui teniu un article explicant el cas "El Govern Bauzá projecta un macrohotel a la zona protegida d'Es Trenc" 


[CAST]
Orden del día
Plataforma en Defensa de la Sanidad Pública
Sant Jordi en la Rambla
Marcha Vallés Occidental
Turno Abierto

Plataforma en Defensa de la Sanidad Pública
Se recuerda que el próximo viernes día 20 de Abril se hará el acto de presentación de la IPP en Cerdanyola. Será a las 19h. en el Ateneu. Aquí teneis el cartel.  
 
Se ha quedado miércoles día 18 a las 10h. de la mañana para repartir información sobre el acto a la Plaza Pere Quart. 

Sant Jordi en la Rambla
El próximo domingo, día 22 de Abril tal y cómo se habló en asambleas anteriores, se quiere poner una mesa en la Rambla para repartir información aprovechando la celebración en el municipio de la fiesta de Sant Jordi.
Acabamos de decidir de qué informaciones queremos hacer difusión y qué actividades se harán durante el día.
Se establecen turnos durante toda la mañana.

Marcha Vallès Occidental

Cada vez quedan menos días y el itinerario de la marcha se ha acabado estableciendo. Este sábado en el encuentro de asambleas se hablará extensamente sobre el tema, pero de momento ya sabemos los días en los que la marcha pasará por Ripollet. Aunque queda tiempo, se plantea la cuestión de empezar a pensar en los días que estarán en el pueblo y resolver dudas, sobre dónde dormirán, cómo organizaremos la cena, cómo se estructurará la asamblea, quién los recibirá, etc. Salen propuestas que se acabarán de hablar este sábado y que en las asambleas siguientes se continuarán tratando. Os dejamos el cartel de la marcha.

Turno Abierto
Se recuerda que este sábado día 21 hay el siguiente encuentro de Asambleas del Vallés Occidental en la Floresta. 


Se pasa la gestión del correo de la Asamblea a otra persona.
Una compañera estuvo el sábado pasado día 14 en Barcelona, en la concentración que convocaron las Favb's. Nos habla del discurso que hizo Carlos Jiménez Villarejo, ex-fiscal anti-corrupción. Enlazamos aquí el video de este momento.


Un compañero lanza la propuesta de hacer un video-foro en Asamblea Ripollet. Todo el mundo está de acuerdo. En Asambleas siguientes se retomará el tema.
Una compañera recuerda que están recogiendo escritos para el aniversario del 15M y que ya han empezado a recibir algunos. Volvemos a poner aquí el llamamiento que se hizo: 
DENTRO DE POCO EL MOVIMIENTO CELEBRA SU PRIMER AÑO DE EXISTENCIA. PARA CONMEMORARLO, QUEREMOS HACER UN RECOPILATORIO DE IMÁGENES, VIDEOS, RECORTES DE PRENSA Y TEXTOS. OS INVITAMOS A PARTICIPAR EN ESTE PROYECTO! NOS GUSTARÍA QUE OS ANIMASEIS A ENVIAR TODO LO QUE QUERÁIS:
- IMÁGENES/VIDEOS
- RECORTES DE PRENSA
- Y LO MÁS IMPORTANTE, TEXTOS EXPLICANDO QUÉ HA SUPUESTO PARA VOSOTROS EL MOVIMIENTO 15M

SI PODÉIS NOS LO ENVIAIS AL MAIL (assemblearipollet@hotmail.es) O LOS DOMINGOS A LAS 20H. EN LA ASOCIACIÓN DE VECINOS DE CAN VARGAS (c/Federico García Lorca, nº5) (A PARTIR DEL DÍA 13 DE MAYO VOLVEREMOS A LA PLAZA PERE QUART).

MUCHAS GRACIAS! ESPERAMOS QUE CON EL MATERIAL QUE TRAIGAIS PODAMOS CREAR UN PROYECTO QUE GUSTE A TODO EL MUNDO. ÁNIMOS!!
Ha venido hoy también un compañero del 15M de Mallorca, que nos ha explicado un poco como está la situación actual allí. Una de las luchas que llevan es por la lengua catalana, lucha que está cogiendo bastante fuerza sobre todo a los institutos. Aquí tenéis la página de facebook de Enllaçats pel català. Este sábado habrá una marcha de xeremiers que irá desde Inca hasta Palma. Nos explica también la explotación que están sufriendo los trabajadores del sector servicios y que un 50% de los jóvenes están en el paro. Finalmente, nos explica el caso con el que ahora están mobilitzando a más personas, que es la construcción de un macrohotel en una zona protegida. Aquí tenéis un artículo explicando el caso "El Govern Bauzá projecta un macrohotel a la zona protegida d'Es Trenc"


No hay comentarios:

Publicar un comentario