lunes, 30 de abril de 2012

Acta assemblea 29/05/2012

Ordre del dia
Associació d'Aturats/des de Ripollet
1 de Maig
Marxa Vallès Occidental a Ripollet
Torn Obert


Associació d'Aturats/des de Ripollet
Ens expliquen que continuen endavant amb l'organització del dinar popular "Migas solidàries contra l'atur". Volen contactar amb els diferents forns de pa del poble i amb les paradetes del mercat per a que col·laborin. Han començat també a posar-se en contacte amb les diferents entitats i han rebut resposta d'algunes d'elles. Durant tota la setmana continuaran treballant en el tema. 

S'ha escrit una carta sobre la situació actual dels aturats al poble i les demandes que té l'entitat. Encara estan parlant sobre quina seria la millor forma de fer-la arribar a l'ajuntament. Ens mantindran informats. 

1 de Maig
Es comenten les diferents convocatòries que hi ha per dimarts 1 de maig:

- 10h. Barcelona. Convocada per CNT. Al Parc de les 3 Xemeneies (Av. Paral·el amb ptge. La Canadenca) 
Exposicions,  dinar popular, conferències,  Tallers per a nens i nenes, actes culturals, trobada de paradetes...
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=877

- 11.30h. Barcelona. Convocada per CCOO, UGT. (Rda. St. Pere - Pg. de Gràcia)

- 12.30h. Sabadell. Convocada per Moviment indignació 15M i per diferents col•lectius de Sabadell.(Sortida de l’Estació de Renfe Centre, Sabadell)

- 17.30h. Barcelona. Convocada per Coordinadora Laboral i de Suport Mutu 15M (Pl. Universitat). Cartells i octavetes:  http://coordinadoralaboral15m.wordpress.com/2012/04/24/cartell-i-octavetes-per-la-manifestacio-1er-maig/

Marxa Vallès Occidental a Ripollet
Es continua treballant per a l'organització del pas de la marxa pel nostre municipi. 
- S'ha contactat amb una entitat del poble que col·laborarà amb el sopar.
- El lloc de trobada, de sopar i de dormir serà la pl. Pere Quart.
- Els temes principals dels quals es parlarà i que es volen reivindicar amb la estància de la marxa seran els pisos de protecció oficial i el nombre d'aturats al poble. 
- Es portaràn pancartes amb aquests dos temes principals. 
- S'ha de parlar sobre com es farà la rebuda de la marxa, si podem contactar amb algun grup de batucada, si farem una cassolada, etc.
- Es comença a parlar de l'ordre de l'assemblea. 
- Es redactarà una carta a la Revista de Ripollet per fer difusió. 

S'acorda quedar dimecres dia 2 de Maig a l'associació de veïns Can Vargas a les 18h. per fer les pancartes, repartir els cartells i acabar de concretar alguns temes.

Torn Obert
- Es recorda que hem de votar pel logo que més ens agradi per a la Coordinadora d'Assemblees del Vallès Occidental. Una vegada que tots els municipis hagin fet la seva tria sortirà el logo més votat. Us enllacem a l'entrada : http://assemblearipollet.blogspot.com.es/2012/04/triem-el-logo-de-la-coordinadora.html

- Com cada mes, volem fer una jornada de difusió al poble. Aquest mes s'aprofitarà l'aniversari de la nostra assemblea, que celebrarem els dies 26 i 27 de Maig. 

- Comencem a fer pluja d'idees per a l'aniversari. Algunes propostes ja fa temps que es van engegar, però encara falta concretar d'altres. Surten idees de fer teatre, cinefòrums, xerrades, exposicions...

Diumenge vinent no hi haurà Assemblea, ja que es vol anar a les Assemblees de la Marxa. La propera Assemblea serà diumenge 13 de Maig a la Plaça Pere Quart. Tornem a sortir al carrer!!!

[CAST]

Orden del día
Associació d'Aturats/des de Ripollet
1 de Mayo
Marcha Vallés Occidental en Ripollet
Turno Abierto

Associació d'Aturats/des de Ripollet
Nos explican que continúan adelante con la organización de la comida popular "Migas solidarias contra el paro". Quieren contactar con las diferentes panaderías del pueblo y con las paraditas del mercado para que colaboren. Han empezado también a ponerse en contacto con las diferentes entidades y han recibido respuesta de algunas de ellas. Durante toda la semana continuarán trabajando en el tema.

Se ha escrito una carta sobre la situación actual de los parados en el pueblo y las demandas que tiene la entidad. Todavía están hablando sobre cuál sería la mejor forma de hacerla llegar al ayuntamiento. Nos mantendrán informados. 

1 de Mayo
Se comentan las diferentes convocatorias que hay para el martes 1 de mayo:

- 10h. Barcelona. Convocada por CNT. En el Parque de las 3 Chimeneas (Avda. Paral·el con Ptge. La Canadenca). Exposiciones, comida popular, conferencias, talleres para niños y niñas, actos culturales, encuentro de paraditas...
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=877
- 11.30h. Barcelona. Convocada por CCOO, UGT. (Rda. St. Pere - Pg. de Gràcia)
http://www.ugt.es/campanas/1mayo2012/

- 12.30h. Sabadell. Convocada por Movimiento indignación 15M y por diferentes colectivos de Sabadell.(Salida desde la Estación de Renfe Centro, Sabadell)

- 17.30h. Barcelona. Convocada por Coordinadora Laboral y de Apoyo Mutuo 15M (Pl. Universidad). Carteles y octavillas: http://coordinadoralaboral15m.wordpress.com/2012/04/24/cartell-i-octavetes-per-la-manifestacio-1er-maig/

Marcha Vallés Occidental en Ripollet 
Se continúa trabajando en la organización del paso de la marcha por nuestro municipio. 

- Se ha contactado con una entidad del pueblo que colaborará con la cena.
- El lugar de encuentro, de cenar y de dormir será la pl. Pere Quart.
- Los temas principales de los cuales se hablará y que se quieren reivindicar con la estancia de la marcha serán los pisos de protección oficial y el número de parados en el pueblo. 
- Se llevarán pancartas con estos dos temas principales. 
- Se tiene que hablar sobre cómo se hará el recibimiento de la marcha, si podemos contactar con algún grupo de batucada, si haremos una cacerolada, etc.
- Se empieza a hablar del orden de la asamblea. 
- Se redactará una carta a la Revista de Ripollet para hacer difusión.

Se acuerda quedar el miércoles día 2 de Mayo en la asociación de vecinos Can Vargas a las 18h. para hacer las pancartas, repartir los carteles y acabar de concretar algunos temas. 

Turno Abierto 
- Se recuerda que tenemos que votar por el logo que más nos guste para la Coordinadora de Asambleas del Vallés Occidental. Una vez que todos los municipios hayan hecho su elección, saldrá el logo más votado. Os enlazamos a la entrada : http://assemblearipollet.blogspot.com.es/2012/04/triem-el-logo-de-la-coordinadora.html 

- Como cada mes, queremos hacer una jornada de difusión en el pueblo. Este mes se aprovechará el aniversario de nuestra asamblea, que celebraremos los días 26 y 27 de Mayo. 

- Empezamos a hacer lluvia de ideas para el aniversario. Algunas propuestas ya hace tiempo que se pusieron en marcha, pero todavía falta concretar otras. Salen propuestas de hacer teatro, cineforums, charlas, exposiciones...

El siguiente domingo no habrá Asamblea, ya que se quiere ir a las Asambleas de la Marcha. La próxima Asamblea será el domingo 13 de Mayo en la Plaza Pere Quart. Volvemos a salir a la calle!!No hay comentarios:

Publicar un comentario