lunes, 14 de mayo de 2012

[CONVOCATORIA] ANIVERSARI 15M RIPOLLET

[CAT]
S’acosta la data que ens va veure néixer i volem celebrar amb tot el poble aquest any de col·lectivitat. I ho volem fer de forma reivindicativa alhora que festiva. Pel dissabte 26 de maig us convidem a participar en el nostre aniversari, l’aniversari de l’Assemblea de Ripollet. Serà una jornada que omplirà tot el dia d’activitats, xerrades, cinefòrum, i una butifarrada popular que es farà a les 14h. 
Per qui vulgui el seu plat de butifarra amb mongetes més beguda, pot comprar el tiquet (3 euros) el proper diumenge 20 de maig a partir de les 20h a la plaça Pere Quart, aprofitant que estarem allà fent-hi assemblea. Si algú no pot venir guardarem tiquets que podreu comprar el mateix dia 26. Per saber-ne més, consulteu l’esdeveniment ANIVERSARI 15M RIPOLLET que hem creat al facebook.

A finals de setmana publicarem el programa amb els horaris definitius. Per a qualsevol pregunta, suggeriment, col·laboració, etc. podeu posar-vos en contacte amb l'assemblea al correu de sempre: assemblearipollet@hotmail.es

[CAST]
Se acerca la fecha que nos vio nacer y queremos celebrar con todo el pueblo este año de colectividad. Y lo queremos hacer de forma reivindicativa a la vez que festiva. Os invitamos el sábado 26 de Mayo a participar en nuestro aniversario, el aniversario de la Asamblea de Ripollet. Será una jornada que llenará todo el día de actividades, charlas, cinefòrum, y una paella popular a las 14h. 
Para aquel que quiera su plato de paella más bebida, puede comprar el tíquet (3 euros) el próximo domingo 20 de mayo a partir de las 20h en la Plaça Pere Quart, aprovechando que estaremos allí haciendo assemblea. Por si hay alguien que no puede venir guardaremos tíquets que se podrán comprar el mismo día 26. Para más información, podeis consultar el evento ANIVERSARI 15M RIPOLLET que hemos creado en facebook.

A finales de semana publicaremos el programa con los horarios definitivos. Para cualquier pregunta, sugerencia, colaboración, etc. podéis poneros en contacto con la asamblea en el correo de siempre: assemblearipollet@hotmail.es

Asamblea 15M Ripollet

No hay comentarios:

Publicar un comentario