domingo, 27 de mayo de 2012

[CRÒNICA] PRIMER ANIVERSARI 15M RIPOLLET

Ahir, dia 26 es va celebrar el primer aniversari de l'Assemblea 15M a Ripollet. Un any després del seu inici, es va poder demostrar que no tan sols no s'ha perdut força, sinó que també la implicació de la gent és major i la coordinació de les assemblees amb els altres municipis és més estable i efectiva. 

Des de primeres hores del matí, un grup de persones ja van començar a organitzar l'espai a on es farien tots els actes i activitats. Malgrat les primeres activitats es van retrasar una mica, la participació va ser molt bona. 

A primera hora, un pallasso solidari ens va visitar i va fer riure i divertir-se als més petits que es van apropar. La classe de yoga impartida per una companya de l'assemblea, va començar amb un escalfament mitjançant jocs per després passar a un treball més profund i calmat de consciència d'un mateix. 

Uns dels actes més esperats, va ser la butifarrada del migdia. El punt negatiu va ser que, encara que vam estar insistint per a que la gent reservès el seu ticket abans del mateix dissabte, un gran nombre de persones es van apropar al mateix moment i no vam poder donar tickets per a tothom. Unes 100 persones van dinar amb nosaltres!!! 

Després de dinar, una mica de calma amb el cafè i uns riures amb el sorteig d'una síndria. 

Els actes de la tarda es van anar enllaçant un amb altre. A les 18h. el grup de poesia de l'escola d'adults ens va conmoure amb la lectura d'uns poemes i una cançó. Després, la xerrada del grup Som Energia va encuriosir i motivar a la gent que hi havia present. Els grups de teatre de 15M Sabadell i 15M Ripollet ens van fer riure de valent. A l'assemblea tothom que va voler va poder compartir les seves inquietuts i informacions que creien interessants. I a la nit, el visionat de la pel·lícula V de Vendetta. 

Des de l'assemblea 15M de Ripollet volem donar les gràcies de tot cor a totes aquelles persones que van fer possible aquest dia. Es va treballar de valent, però estem molt contents amb el resultat. MOLTES GRÀCIES!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario