viernes, 4 de mayo de 2012

MARXA VALLÈS OCCIDENTAL Del 4 al 12 de MaigMés informació:


Informació sobre les Assemblees de la Marxa:

Divendres 4: Assemblea a les 20h. al Centre Cívic, Viladecavalls.

Dissabte 5: Assemblea a les 20h. a la Plaça del Poble (davant l’Ajuntament), Terrassa.

Diumenge 6: Assemblea a les 12h. (aprox.) a la Plaça Mirador (altrament dita Plaça Major o Plaça 15M) ; en cas de pluja l’assemblea es farà a Cal Gorina (C/centre 8), Castellar del Vallès.

Assemblea a les 20h. a la Plaça de la Vila, Sentmenat

Dilluns 7: Assemblea a les 20h. al Parc Catalunya, Sabadell.

Dimarts 8: Assemblea a les 13h. a la Plaça de l’Ajuntament, a Barberà del Vallès.

Assemblea a les 20h. a la Plaça Major, Badia del Vallès.

Dimecres 9: Assemblea a les 20h. a la Plaça Pere Quart, Ripollet.

Dijous 10: Assemblea a les 20h. al Parc del Païssos Catalans, Sta. Perpètua de la Mogoda.

Divendres 11: Assemblea a les 11h. a la Plaça de l’Ajuntament, la Llagosta.

Assemblea a les 20h. a la Plaça Lluís Companys, Montcada i Reixac.

Manifest

[CAT]
Després d’aquest any de col•lectivitat on van sorgir altres marxes amb destinació Madrid, Paris, Brussel•les, Roma, Atenes, etc. ara tenim una nova ocasió per viure aquesta experiència i així seguir sumant.
Pretenem caminar al llarg del Vallès Occidental per convocar els pobles a la mobilització global del 12 de maig, tant amb la visualització de la marxa mentre es desplaça de poble en poble com en les assemblees diàries que farem a les localitats per les que passem .
Pretenem informar sobre els motius pels quals hem d’unir-nos i aixecar-nos contra els atacs als drets fonamentals que estem patint a nivell global.
Recollirem un “llibre de pobles” en el qual quedin reflectides les inquietuds, malestar, problemes, solucions, alternatives, denúncies, etc. que cada persona o entitat vulgui aportar, amb la idea de lliurar-lo al Parlament un cop arribem a Barcelona per a que les nostres veus siguin escoltades.”

[CAST]
Después de este año de colictividad donde surgieron otras marchas con destino Madrid, Paris, Bruselas, Roma, Atenas.. etc.  ahora tenemos una nueva ocasión para vivir esta experiencia y así seguir sumando.
Pretendemos caminar a lo largo del Vallès Occidental para convocar a los pueblos a la movilización Global del 12 de Mayo, tanto con la visualización de la marcha mientras se desplaza de pueblo en pueblo como en las asambleas diarias que haremos en las localidades por las que pasemos.
Pretendemos informar sobre los motivos por los que debemos unirnos y levantarnos contra los ataques a los derechos fundamentales que estamos sufriendo a nivel Global.
Recogeremos un “libro de pueblos” en el que queden reflejadas las inquietudes, malestar, problemas, soluciones, alternativas, denuncias.. etc. que cada persona o entidad quiera aportar, con la idea de entregarlo una vez lleguemos a Barcelona al Parlamento para que nuestras voces sean escuchadas.

Comissió Marxa Vallès Occidental 4-12M
  • [NOTÍCIA] La marcha del Vallès empieza hoy desde Can Trias (04-05-12) – TerrassaRespon.org


No hay comentarios:

Publicar un comentario