lunes, 24 de octubre de 2011

Acta assemblea 23/10/2011

Ordre del dia:
Visita de treballadors d'Ekilater
Assemblea del Vallés Occidental a Sabadell. Dilluns 17 d'Octubre
Crònica Visita Rajoy a Cerdanyola
Plataforma d'afectats per la hipoteca de Ripollet (Pah)
Plataforma en defensa de la Sanitat Pública
Assemblea conjunta amb Cerdanyola
Proposta de canviar el dia de l'assemblea vinent
Torn Obert  

Visita de treballadors d'Ekilater
Alguns treballadors d'Ekilater van venir a l'assemblea per explicar-nos la seva situació.

Han afegit que des de ja fa 4 dies no hi ha vigilància privada. Ens comenten que potser cal la nostra ajuda per a un dia concret poder fer guàrdia davant de la fàbrica ja que ells haurien de marxar per tractar assumptes legals. Es posaran en contacte amb nosaltres per a qualsevol nova informació.

Assemblea del Vallés Occidental a Sabadell. Dilluns 17 d'Octubre
La persona que va assistir a l'assemblea ens informa de:
-Es farà una jornada de treball de tot el Vallés perquè les comissions de treball s'uneixin i per tenir clares les prioritats en aquest moment, per treballar l'organització. Serà el dia 3 de desembre, encara no es sap el lloc.

-El dijous 27 de Octubre a les 19h a Sabadell es farà una assemblea per acabar de concretar la proposta del dia 3 de desembre. No han sortit voluntaris d'entre les persones assistents per anar. Esperem que algú dels que no ha anat a assemblea pugui anar.

Crònica Visita Rajoy a Cerdanyola
Algunes de les persones presents el dia anterior a Cerdanyola expliquen com va anar. Enllaço amb la publicació de la crònica que vam fer en aquest blog:

Plataforma d'afectats per la hipoteca de Ripollet (Pah)
Pah Cerdanyola ens ha comentat que molta gent de Ripollet els truca a ells ja que no saben de l'existència de la plataforma de Ripollet. Ens demanen ajuda. Ens posarem en contacte amb ells per seguir els casos. Posarem el link del noi al facebook de acampadaripollet per a qui vulgui posar-se en contacte i poder participar també en la gestió dels casos.

Plataforma en defensa de la Sanitat Pública
Des de la reunió de dimarts passat de la plataforma en defensa de la sanitat, ens informen que s'ha comentat  no fer accions d'ocupació ja que desgasta molt i som molt poca gent. Informen novament sobre l'acció del 12N de fer la caravana de cotxes des de Sabadell fins a la Plaça Sant Jaume (BCN). Es quedara a Ripollet, a les 9h. a la plaça Pere Quart, es farà un petit recorregut pel poble i desprès s'anirà a Sabadell.
La finalitat es que ens vegin i informar a la gent amb panflets explicant la situació de la sanitat.
També comenten de tornar a fer una xerrada sobre el moment actual que està patint la sanitat pública.
Ens entreguen unes enganxines per a que fem fotocopies si volem.

Recordem també, que de l'assemblea conjunta de vallès occidental, hi havia una manifestació aquesta setmana. Concretament, el dijous 27 d'Octubre a les 18h. a la Mútua de Terrassa.


Assemblea conjunta amb Cerdanyola
S'està parlant amb Cerdanyola per fer alguna assemblea conjunta un cop al mes, alternant el lloc de reunió.
Encara no se sap res concretament, un membre dels indignats de Ripollet continuarà posant-se en contacte amb ells per acabar de concretar.

Proposta de canviar el dia de l'assemblea vinent
Degut a que hi ha pont el 31 i el dia 1 es festa, veient la possibilitat de que vingui molt poca gent, es proposa canviar el dia de l'assemblea del 30 d'Octubre i passar-la al 1 de Novembre a les 20h. S'accepta per majoria.

Torn obert de paraula
Es presenta un membre d'una associació anomenada "Reforma sistema electoral 15M" (Blog: http://reformasistemaelectoral15m.blogspot.com/  ). Gràcies a una companya d'indignats, s'ha posat en contacte amb ell i ens ha visitat. Ens comenta que ells fan xerrades sobre el sistema electoral actual, i degut a que nosaltres volíem organitzar una conferència sobre aquest tema, ens volem posar d'acord amb ells. Com pensem en què la majoria de municipis del nostre voltant estaran interessats, es proposa de fer una única conferència de tot el vallès occidental, per tal de poder fer-la abans del dia 20N. Ens posarem en contacte amb ell durant aquesta setmana per concretar el lloc, el dia i l'hora concreta. 

El Cèsar ens explica com va anar la trobada de banques ètiques (coop.57) de tot el país.

No hay comentarios:

Publicar un comentario