martes, 18 de octubre de 2011

Crònica dia 12 d'Octubre del 2011. Tall de carretera.

Des de l'Assemblea del Vallés Occidental, va sorgir la proposta de fer un tall de carretera informatiu de cara a la manifestació del dia 15 d'Octubre. Degut a darreres ocasions i a conflictes amb la policia, es va acordar no decidir quin seria el tram a tallar fins al mateix moment i tenint en compte el nombre de persones que hi participaven. 

El passat 12 d'Octubre, amb tothom congregat a Badia del Vallés es van prendre les decisions. Hi havien unes 50 persones i per tal motiu, es va arribar a l'acord de que no era possible tallar una autopista com alguns ciutadans volien fer en un inici. Es va optar en canvi, per tallar la Carretera de Barcelona a l'entrada de Barberà del Vallés. D'aquesta manera, també afectava als conductors que volien agafar la AP-7 a la sortida de la població. Es va acordar també, ja que l'objectiu era simplement la difusió de la manifestació, que les tallades serien intermitents, de cinc minuts cada una.

El matí va passar sense incidents. Es van apropar més de sis cotxes entre Policia Local i Mossos d'Esquadra. Van estar parlant amb els indignats, però no es va produïr cap altercat. La gran majoria de conductors es va prendre la mesura amb humor, fent tocs de claxon al seu pas per la barrera i fins i tot, baixant en algun cas del cotxe per parlar amb algun dels ciutadans indignats que portaven a terme l'acció.

Al camí de tornada, es va aprofitar per fer també difusió, enganxant cartells i repartint fulletons informatius de la manifestació.

Anabel Berral

Fotografia: Anabel Berral

Fotografia: Anabel Berral

Fotografia: Anabel Berral

Fotografia: Anabel Berral

Fotografia: Anabel Berral

Fotografia: Anabel Berral

Fotografia: Anabel Berral

Fotografia: Anabel Berral



No hay comentarios:

Publicar un comentario