martes, 6 de marzo de 2012

Acta assemblea 04/03/2012

Ordre del dia:
Xerrada Reforma Laboral
Associació aturats/des de Ripollet-Cerdanyola 
Acció conjunta Assemblees Vallès Occidental. Manifestació a Badia
Octavetes jornada difusió
Banc del Temps
Consulta Popular
Torn Obert


Xerrada Reforma Laboral
Avui ha vingut a l'assemblea una companya del 15M de Cerdanyola per parlar-nos sobre la xerrada que s'està organitzant sobre la Reforma Laboral. Tal com ens va explicar la nostra companya, aquesta xerrada tindria dues parts. La primera part, en la que el ponent expondria breument característiques de la Reforma i la segona en la que es donarien propostes d'acció i de lluita conjunta. 

Ens explica que, encara que ja han aconseguit un ponent, estan tenint molts problemes per a posar una data. Hi ha la proposta de fer-la el dia 24, però aquell dia l'associació d'aturats/des ha convocat una manifestació i l'assemblea del 15M dels dos municipis vol donar-hi suport, així que es denega la proposta. 

Alguns companys comenten que potser estaria bé deixar el tema de la xerrada per a després de les vacances de Setmana Santa, ja que des d'ara fins a llavors hi ha actes i accions cada cap de setmana. Però també es comenta que es comencen a sentir rumors de vaga general per a final d'aquest mes i que estaria bé poder fer-la abans d'aquesta data per a que la gent tingui més interès en participar a la vaga. Durant aquesta setmana alguns companys de l'assemblea es posaran en contacte amb d'altres ponents per veure si tenen més disponibilitat horaria. 

Associació aturats/des de Ripollet-Cerdanyola 
Ens informen del calendari d'aquests dies:
- Dimecres 7 de Març: A les 18h. al Centre Cívic Pont Vell, reunió amb el comité d'empresa de la Castelló.
- Dimecres 14 de Març: A les 18h. Centre Cívic Pont Vell, roda de premsa.
- Dissabte 17 de Març: Es convidaran les diferents entitats de Ripollet a l'assemblea.
- Dimecres 21 de Març: Difusió octavetes, cartell, etc. 
- Dissabte 24 de Març: Manifestació. 12a.m. a la plaça Pere Quart. La ruta serà la mateixa que es va seguir a l'anterior manifestació, amb la diferència que aquesta vegada es creuarà el pont i s'arribarà als quatre cantons, on es trobaran amb els companys de Cerdanyola. 

Acció conjunta Assemblees Vallès Occidental. Manifestació a Badia
Es recorda que l'acció serà dissabte dia 10 de Març a les 12 a.m. a la Plaça de l'Ajuntament de Badia. Es queda a les 11.30h. a la Plaça Pere Quart per anar cap allà. Ens repartirem ens els cotxes que hi hagin. L'ordre del dia que es seguirà serà:
- Lectura del Manifest de la Coordinadora d'Assemblees del Vallès Occidental.
- Manifestació pels carrers del poble.
- Lectura del Manifest d'acció a Badia. 
- Acció sorpresa
- Menjar de "traje"

A partir de demà, dilluns 5 estaran disponibles les fotocòpies del cartell a l'escola d'adults per anar a encartellar. 


Octavetes jornada difusió
Es parla de la informació que volem que surti a les octavetes. La setmana vinent acabarem de parlar del tema per donar-lo per tancat i començar a fer les còpies. 

Banc del Temps
Aquesta setmana alguns companys/es de l'assemblea s'han posat en contacte amb la Josefina Altès, la coordinadora de Bancs del Temps de Barcelona. Ens informen que d'aqui a poc temps quedaran amb ella per parlar sobre el banc del temps que hi havia a Ripollet i veure quines opcions tenim de cara a un Banc futur a Ripollet. 

Consulta Popular
Un company de l'assemblea ens va facilitar tota la informació sobre les comissions i el funcionament de la consulta popular. Després de llegir-ho i parlar sobre les diferents opcions que tenim com a assemblea per a participar, es decideix parlar amb ells per veure com porten el procés i a partir d'aqui poder decidir quines accions portarem nosaltres a terme. 

Torn Obert
Es recorda que el dia 10 de Març es farà la presentació de la Iniciativa Penal Popular ( a l'acta anterior del dia 26 de Febrer hi ha tota la informació).

Es demana que s'enviïn les actes per correu electrònic o l'enllaç al blog a les persones que no tenen facebook.

No hay comentarios:

Publicar un comentario