sábado, 24 de marzo de 2012

[CRONICA] MANIFESTACIÓ 24M RIPOLLET-CERDANYOLA

Avui, dissabte 24 de Març hi havia convocada una Manifestació des de l'Associació d'Aturats de Ripollet-Cerdanyola, que va ser recolzada també per les assemblees 15M de tot el Vallès Occidental. A les 11h.a.m. han començat a arribar els primers manifestants a la Plaça Pere Quart de Ripollet, els quals han començat a utilitzar la megafonia per engrescar a la gent del poble per a que s'unis a la marxa. Cap a les 12.15h. un grup d'unes 150 persones ha començat la manifestació. La ruta ha anat des de la Plaça, passant per la Rambla Sant Jordi, fins al carrer Balmes, on han creuat el pont per arribar a la carretera de Barcelona i trobar-se amb els 200 manifestants de la columna de Cerdanyola als Quatre Cantons. Allà un portaveu de l'associació ha llegit un manifest i s'han recordat diferents dates importants, com la vaga del 29M i els dies 12 i 15 de Maig. 

Durant tot el matí, un dispositiu de la Policia Local  ha acompanyat la marxa, tallant el trànsit pels llocs on passava. En arribar a la carretera de Barcelona els Mossos han agafat el relleu. Tota la manifestació ha transcorregut sense incidents.

Alguns participants comentaven que aquesta vegada, per a ser la segona manifestació convocada al poble per l'entitat, ha vingut més gent que a l'anterior. El fet que participessin persones de les diferents poblacions del Vallès ha fet també que siguès més vistos i que més persones s'animessin a unir-se a la marxa 

Durant tota la marxa un company de l'assemblea ha fet streaming, us enllacem els videos:

I també a les fotografies de la columna de Ripollet:

Si has participado y quieres dar tu opinión, no lo dudes! deja tu comentario!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario